Splošni pogoji

1. Rezervacije.

1.1 Rezervacija z možnostjo vračila denarja

Rezervacija z možnostjo vračila denarja stranki daje pravico, da v dogovorjenem roku spremeni in prekliče rezervacijo brez stroškov, v primeru, da se ne pojavi pa je pravica omejena. Za potrditev rezervacije je potrebna garancija in sicer z veljavno plačilno kartico.

1.2 Rezervacija brez možnosti vračila denarja

Rezervacije brez možnosti vračila denarja pomenijo posebne in znižane ponudbe/cene, ki so na voljo samo na uradni spletni strani ali prek komercialnih partnerjev As Boutique hotela. Takšnih ponudb ni mogoče kombinirati z drugimi popusti in jih ni mogoče preklicati, povrniti ali spremeniti. 100% celotnega zneska rezervacije (vključno s sobami in kakršnimi koli dodatnimi storitvami) se zaračuna ob njeni rezervaciji, razen če je drugače določeno v pogojih vaše ponudbe, in ta znesek (vključno s sobami in vsemi dodatnimi storitvami) se ne vrne v nobenem primeru.

1.3 Skupinske rezervacije

Rezervacija več kot 10 sob bo klasificirana kot skupinska rezervacija in zanjo lahko veljajo posebne cene, pogoji in / ali dodatki (vključno s predplačili, kazensko in solidarno odgovornostjo), o katerih se posebej dogovorijo z AS Boutique hotelom in njenimi partnerji v pisni obliki.

1.4 Otroci

Bivanje otrok in dodatna ležišča: – za otroke do 2. leta starosti velja brezplačna uporaba obstoječih postelj ali otroške posteljice. – za otroke od 3. – 7. leta starosti velja brezplačno bivanje v kolikor spijo v postelji skupaj z dvema odraslima. – za otroke od 8-18 na dodatnem ležišču velja doplačilo 50€ na noč Zmogljivost sobe je največ eno dodatno ležišče ali otroška postelja. Vsa dodatna ležišča in otroška postelja so na voljo glede na razpoložljivost in morajo biti predhodno potrjene s strani hotela. Dodatne storitve niso vključene v ceno nočitev in so plačljive naknadno ob odhodu iz hotela.

2. Preklic ali sprememba rezervacije

Za vsako rezervacijo je potrebna garancija in sicer z veljavno plačilno kartico.

2.1 Preklic rezervacije

Za rezervacije brez možnosti vračila denarja velja, da kupec ne more brezplačno spremeniti ali preklicati rezervacije. In v nobenem primeru se kupcu ne more povrniti zneska (vključno s sobami in vsemi dodatnimi storitvami), ki je bil v celoti plačan ob rezervaciji. Za plačilo vseh stroškov rezervacije bo neposredno bremenjena kreditna kartica, ki je bila uporabljena za garancijo rezervacije. Predplačilo celotnega zneska rezervacije se zaračuna ob rezervaciji. Rezervacije z možnostjo vračila denarja se lahko brezplačno odpove 2 dni pred predvidenim datumom prihoda. Če želite preklicati rezervacijo, morate hotel izrecno obvestiti o svoji nameri, da želite preklicati rezervacijo, tako da jih kontaktirate neposredno po telefonu in / ali e-pošti. Potrditev odpovedi boste prejeli takoj. V primeru kasnejše odpovedi bo hotel zaračunal 100% znesek celotne rezervacije, z bremenitvijo kreditne / debetne kartice, ki je bila zagotovljena kot jamstvo, za kritje stroškov odpovedi. Preostale noči bodo odpovedane.

2.2 Podaljšanje bivanja

Za informacije se obrnite kar direktno na recepcijo hotela. Če bo podaljšanje možno, se plačilo dodatnih nočitev in storitev zaračuna takoj.

2.3 Skrajšanje bivanja

V primeru rezervacije z možnostjo vračila denarja, morate obvestiti hotel pred 11:00 uro prejšnjega dne, da želite skrajšati svoje bivanje v hotelu. Za sorazmerni del odpovedanega bivanja se vrne kupnina (z uporabo iste metode kot za plačilo). Za rezervacije brez možnosti vračila denarja ali rezervacije s popustom ali posebne ponudbe (te se ne vračajo same po sebi) vračilo denarja v nobenem primeru ni možno.

3. Neprihod

V primeru neprihoda hotel takoj zaračuna 100% strošek celotne rezervacije z bremenitvijo plačilne kartice, ki je bila zagotovljena kot jamstvo, za kritje stroškov odpovedi. Preostale noči bodo odpovedane.

4. Bivanje v hotelu

Prijava v hotel: po 15. uri na dan prihoda Odjava iz hotela: do 12. ure na dan odhoda V 24 urah od prihoda gosta hotel pristojne varnostne organe obvesti o identiteti gosta. V ta namen vas ob prihodu hotel zaprosi za kopijo osebnega dokumenta. V primeru nesodelovanja s hotelom, boste morali hotel zapustiti. Gost se strinja in se zaveže, da bo sobo uporabljal razumno v skladu z njenim namenom. Vsako vedenje, ki je v nasprotju z moralnimi standardi in javnim redom, bo vodstvo hotela prosilo gosta, naj zapusti hotel brez kakršnega koli nadomestila ali povračila (če je bilo plačilo že izvedeno), brez poseganja v nadaljnjo odškodnino As Boutique hotela. Hišni ljubljenčki so dovoljeni in dobrodošli. As Boutique hotel sprejema tovrstne rezervacije v določenih sobah, pod pogojem, da se strogo upoštevajo pravila. Za to storitev se doplača strošek v višini 30€ na noč. Lastnik živali je neposredno odgovoren za nastalo škodo ali nevšečnosti v hotelu ali tretjim osebam, zaposlenim ali gostom hotela. Če hišni ljubljenček moti druge goste, ki bivajo v hotelu, si hotel pridržuje tudi pravico do takojšnje prekinitve bivanja stranke, ki izgubi pravico do zahtevka ali odškodnine. Poleg tega se gostu takoj zaračunajo stroški morebitne škode, nastale med bivanjem. AS Boutique hotel nudi brezplačen brezžični internet. Gost se strinja, da ne bo uporabljal svojih elektronskih naprav za reprodukcijo, zastopanje, dajanje na voljo ali razkritje javnosti kakršne koli lastnine, zaščitene z avtorskimi pravicami ali s podobno pravico, brez dovoljenja imetnikov teh pravic ali v nasprotju z njihovimi pravicami.

5. Kajenje

Kajenje je v vseh skupnih hotelskih prostorih, sobah, restavraciji in dvoranah strogo prepovedano. AS Boutique hotel si pridružuje pravico, da ob neupoštevanju predhodno določenih pravil zaračuna strošek čiščenja v višini 200,00€.

6. Parkiranje

As Boutique hotel leži v coni za pešce, v kateri je promet za osebna vozila prepovedan. Parkiranje je mogoče na javnih parkiriščih ter garažah, ki so v bližini hotela. Parkirišče ni vključeno v ceno nočitve. Dovolite, da mi poskrbimo za varno parkiranje vašega vozila: predhodno nas obvestite o predvidenem prihodu. Ob prihodu to ročke: Kongresni trg nas pokličite na +386 (0)1 547 66 66 . Vale bo poskrbel za parkiranje vašega vozila na parkirnem mestu v garaži. Cena parkiranja znaša 30,00€ / nočitev.

7. Cena in davki

Cene so navedene pred in med postopkom rezervacije sobe. Prikazane cene so na sobo, za število oseb, vrsto sobe, datume in storitev. Cene, potrjene kupcu, vključujejo vse davke (razen turistične takse) in veljajo samo za obdobje, navedeno na spletni strani. Vse dodatne storitve (zajtrk, parkiranje itd.) niso vključene v ceno, razen če ni drugače specificirano. Turistična taksa ni nikoli vključena v rezervacijo (bodisi pri rezervacijah z možnostjo vračila denarja bodisi pri rezervacijah brez možnosti vračila denarja) in jo je treba plačati neposredno v hotelu na dan prihoda. Prikazane cene vključujejo DDV, ki velja na dan rezervacije. Vse spremembe stopnje DDV bodo samodejno prenešene in dodane k ceni, ki velja ob izdaji računa za bivanje (datum prihoda). Vsaka sprememba ali uvedba novega zakona ali uredbe, ki jo naložijo pristojni organi, se samodejno prenese in doda k ceni, prikazani ob izdaji računa za bivanje (datum prihoda).

8. Plačilo

Spletno plačilo se izvede s kreditno / debetno kartico (Visa, Maestro, Eurocard/ Mastercard , Diners) prek varnega plačilnega sistema. Plačil s karticami American Express ne sprejemamo (niti kot jamstvo niti ob prihodu). Kupci bodo morali vnesti številko svoje kreditne / debetne kartice, datum izteka in CVV (številke na hrbtni strani kartice). Oseba, ki biva v hotelu, mora biti imetnik kartice. Kakršna koli nepravilnost pri plačilu ali obliki plačila (tudi po celotnem plačilu), neizvedljivo plačilo, nepopolno ali goljufivo plačilo ali dokazilo o nezakoniti dejavnosti v zvezi s plačilom, ki jo je mogoče pripisati kupcu ali stranki v dogovarjanju s tretjo osebo bo privedlo do popolne odpovedi rezervacije na stroške stranke, brez predhodnega obvestila in brez poseganja v kakršne koli civilne ali kazenske postopke, ki se lahko sprožijo proti stranki. Če vaš postopek rezervacije zahteva takojšnje plačilo (rezervacija brez možnosti vračila denarja), vam bomo po plačilu poslali podrobno potrditveno e-poštno sporočilo, ki služi kot dokazilo o plačilu rezervacije, na elektronski naslov, ki ste ga navedli. To potrdilo o plačilu je potrebno predložiti pri prijavi v hotel. V primeru rezervacije brez možnosti vračila denarja bo zahtevan podpis imetnika kartice, s katero je bila plačana rezervacija. Ko prispete v hotel, lahko zahtevate podroben račun za celoten znesek bivanja, vključno s turistično takso (če je potrebno). Neveljavna kreditna kartica bo samodejno pomenila odpoved rezervacije pod enakimi pogoji kot za nepravilno ali goljufivo plačilo. Nobenega plačila, enakega ali višjega od 5000 EUR, ni mogoče opraviti v gotovini, niti če ga opravijo fizične ali pravne osebe. Prepoved velja tudi v primeru, da se eno ali več plačil pod zgoraj omenjenim pragom izvede, da se izogne veljavni zakonodaji.

9. Pritožbe

Vse predloge, pritožbe ali nesoglasja glede opravljenih storitev je potrebno nasloviti neposredno na naslednji elektronski naslov: urska.malovrh@ashotel.si v 30 koledarskih dneh od zadnjega dne vašega bivanja v hotelu.

10. Odgovornost

Fotografije in informacije, ki se pojavljajo na tej spletni strani, niso zavezujoče. As Boutique hotel ni odgovoren za neizvedbo ali slabo izvedbo rezervacije zaradi višje sile, tretjih oseb ali same stranke, pa tudi zaradi okvare internetnega omrežja ali zaradi zavrnitve plačila s strani banke imetnika kartice.

11. Overbooking in primer višje sile

Hotel si pridržuje pravico do popolne ali delne selitve gostov v hotel enakovredne kategorije, odvisno od razpoložljivosti, izključno če rezervirana nastanitev ni na voljo ("overbooking") iz razlogov, ki jih je mogoče pripisati hotelu. Vse dodatne stroške (bodisi glede nastanitve in / ali prevoza) med obema hoteloma krije hotel, ki ga je stranka prvotno rezervirala. As Boutique hotel ne odgovarja za kršitve svojih obveznosti zaradi primera višje sile. Za dogodke višje sile ali »božja dejanja« velja sodna praksa slovenskih sodišč. V tem primeru si hotel pridržuje pravico, da vse goste ali določeno število gostov preseli v hotel enakovredne kategorije, odvisno od razpoložljivosti.

12. Zasebnost

Oglejte si pravno obvestilo na spletnem mestu.

13. Spremembe splošnih prodajnih pogojev

AS Boutique hotel si pridržuje pravico, da delno ali v celoti spremeni te splošne prodajne pogoje brez predhodnega obvestila.